كان عندي نشاط في الغده الدرقيه tsh فقط و روحت للدكتور...

رقم الاستشارة الطبية: 99945
تاريخ الاستشارة: 12 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 28
زائر
كان عندي نشاط في الغده الدرقيه tsh فقط و روحت للدكتور قالي نعيد التحليل بعد ٣ شهور و بعد ٣ شهور ظهر ان عندي خمول و بعد شهرين عدت التحليل تاني لقيت الغده انتظمت بدون اي ادويه و الدكتور قال لي اعمل تحليل كل ٦ شهور علشان اطمن لكني قلقانه ترجع تاني و حاسه ٦ شهور كتير و هل يوجد احتمال ترجع تاني ولا كانت فتره غير منتظمه و انتظمت خلاص و هل ممكن اخد ترياكتين للحساسيه ولا خطر و ممكن يبقي سبب ان الغده ترجع تنشط تاني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اولا ممنوع تاخدي ترياكتين
تاني شيء لا يوجد مايسمي أننا نشخص نشاط أو خمول غده من تحليل. Tsh فقط لأنه ممكن يتأثر بعوامل كثيرة
وليس معني أنه مرتفع وحده بدون تأثر t3و T4 أنه يوجد مشكله حقيقيه بالغده
وطالما انتظم من تلقاء نفسه مفيش مشكله
واتبعي تعليمات الطبيب بالمتابعه بتحليل
Tsh و T3 و T4
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0)]بعد ٦شهور لل[/COLOR]اطمئنان[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0)] فقط [/COLOR]