انا حامل في الاسبوع السادس و جامعت انا و زوجي و بعد...

رقم الاستشارة الطبية: 99955
تاريخ الاستشارة: 12 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 31
زائر
انا حامل في الاسبوع السادس و جامعت انا و زوجي و بعد الجماع نزل عليا دم خفيف مجرد مسح ليس كميه كبيره و ثاني يوم لم ينزل شي ما السبب ياريت اعرف الاجابة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
مستقره
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
folic acid
تشخيص الطبيب
لم ازر
التعديل الأخير بواسطة المشرف:

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن يكون نقطه الدم دة نزف بسيط بسبب إرهاق أو تقلص رحم بسبب الجماع والذي من الطبيعي أنه بيسبب انقباضات رحم
وعلاجه راحه تامه وتقليل الجماع علي الاقل في الثلث الاول من الحمل
لكن يجب زيارة طبيبه النساء لاجراء سونار مهبلي للتاكد ان عنق الرحم مقفول ودة يدل علي انه اجهاض منذر
وممكن الطبيبه تكتبلك مثبت حمل لو شافت الامر يستدعي