انا في الاسبوع السادس من الحمل ينزل مني دم خفيف يعني حوالي ٨ ايام عملت فحوصات وانكتب لي duphaston 10 mg مرتين يوميا مع الراحه علماً اني كنت أخذه...

رقم الاستشارة الطبية: 43372
تاريخ الاستشارة: 17 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 437
زائر
انا في الاسبوع السادس من الحمل ينزل مني دم خفيف يعني حوالي ٨ ايام عملت فحوصات و انكتب لي duphaston 10 mg مرتين يوميا مع الراحه علماً اني كنت أخذه طول فتره ٨ ايام دي و لسه الدم مكمل لكنه قل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مكتبي " خدمه عملاء"
الحالة النفسية
متوتره
أمراض مزمنة
ما في
أدوية مستخدمة
Duphaston 10 mg
تشخيص الطبيب
مستقره

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
كملي المثبت وارتاحي ف السرير متروحيش الشغل وقللي الجماع انتي ممكن تمشي علي المثبت فترة طويله
اعملي تحليل حمل تراكمي انهارده وبعد ٤٨ساعه عشان تشوفي بيتضاعف ولا لا
اكشفي نسا اتاكدي أن عنق الرحم مقفول واتغذي كويس ممنوع الحزق والتزمي بالمتابعة في مواعيدها

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يحب عمل تحليل حمل رقمي وإعادته بعد ٤٨ ساعة للتأكد من زيادة نسبة الهرمون بالتضاعف ،كما يحب عمل سونار للتأكد من وجود كيس الحمل بتجويف الرحم
يحب التزام الراحة التامة وتقليل الجماع خلال أشهر الحمل الأولي
يمكنك الاستمرار في تناول دوفاستون مع حقن prontogest مرتين اسبوعيا لتثبيت الحمل