نتيجة الأشعة لورم دهني في رقبتي

رقم الاستشارة الطبية: 9592
تاريخ الاستشارة: 18 يوليو 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 238
زائر
انا عندي ورم دهني في رقبتي من الخلف وعملت عليها اشعه وجه فيها الكلام دا
HIGH RESOLUTION ULTRASONOGRAPHY ON THE NAPE REGION REVEALED: • A focal area of increased thickness in the subcutaneous fat layer across the nape region measuring 2.1 cm compared to subcutaneous fat layer at adjacent part of the neck measuring 5 mm, it shows no vascularity on CDUS and shows no invasion of the the surrounding soft tissue. Impressive of diffuse lipomatosis.
محتاج اعرف هل هتتشال بجراحه وكدا ولا ايه؟؟
ارجو الرد سريعا

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
هي كتلة دهنية موضعة ويمكن اجراء استئصال جراحي لها