ناسور عصعصي حبة صغيرة أسفل الظهر حالياً لا بعاني من الناسور لكن من ٤ أيام تم ظهور وجع غريب جداً فوق الفتحة الشرجية

رقم الاستشارة الطبية: 51222
تاريخ الاستشارة: 31 أكتوبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 167
زائر
انا عندي ناسور عصعصي حباية صغيرة أسفل الظهر كدة ، انا حالياً مش بعاني من الناسور دة اي وجع ، لكن من ٤ أيام تم ظهور وجع غريب جداً فوق الفتحة الشرجية كدة و تعبان جدآ ، كنت محتاج أعرف سبب الوجع دة اي

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محاسب
الحالة النفسية
مستقرة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا أعرف

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الألم ده بسبب الناسور العصعصي pilonidal cyst
إذا حدث به التهاب داخلي يؤدي الى تسميع الم في منطقه الشرج
فارجو الكشف الجراحي عليه واذا كان متورم او به كتله بها صديد ممكن فتحه لدى طبيب الجراحه وتنظيفه
العلاج
Augmentin1 gm قرص كل ١٢ ساعه لمده ٥ ايام
الفنترن قرص ٣ مرات لمده اسبوعين