من 3 ايام كان في شكه في الزور واخذت مضاد حيوي زيثرون وبقيت كويسه بعدها لاقيت حرقان في مناخيري جامد وفي عيني وكل ما اعمل مجهود قليل جدا افضل...

رقم الاستشارة الطبية: 37396
تاريخ الاستشارة: 20 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 363
زائر
من 3 ايام كان في شكه في الزور واخذت مضاد حيوي زيثرون و بقيت كويسه .. بعدها لاقيت حرقان في مناخيري جامد وفي عيني وكل ما اعمل مجهود قليل جدا افضل انهج و كنت دفيه شويه اخدت بنادول و السخونيه دي راحت بس ده كل الاعراض اللي عندي

Dr Lamiaa Hosney

أخصائي أمراض النساء والتوليد
وعليكم السلام
يجب عمل مسحة لمعرفة اذا كان هناك كورونا ام لا مع شرب سوايل دافية بليمون وعسل ابيض لتقوية المناعة مع عمل صورة دم كاملة لمعرفة اذا كان هناك انيميا ام لا وزيارة طبيب باطنة لفحص الصدر لمعرفة سبب النهجان