مشكلة في الغدة وراء الاذن تلتهب وتزيد هل لها علاج ولا لازم ازالة جراحيا

رقم الاستشارة الطبية: 41029
تاريخ الاستشارة: 25 مارس 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 347
زائر
عندى مشكلة فى الغدة اللى ورا الاذن عمال تلتهب وتزيد هل ليها علاج ولا لازم ازالة جراحيا
انا سبق وجاتني في الاذن اليمنى وشلتها

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
حر
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
ربنا يعافيك لكن عليك بعلاج الألتهاب ومعرفة السبب ويمكنك استشارة طبيب تخصص جراحة غدد وربنا يعافيك

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
قد يكون التهاب الغدد اللمفاوية نتيجة عدوى بيكتيرية او فيىوسية .. عليك عمل خزعة لتحليلها باثولوجيا لتحديد نوع الخلايا و سبب الانتفاخ و مراجعة الطبيب للفحص و التشخيص و وضع خطة العلاج
و نسال الله السلامة