متلازمة التعب المزمن - اريد نظام علاج

رقم الاستشارة الطبية: 29055
تاريخ الاستشارة: 27 أغسطس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 587
زائر
انا بقالي سنة و نصف تعبانة. الاعراض ابتدت بنوبات هبوط بتيجي كل يوم و مبقدرش اعمل مجهود. و بعد مرور سنة بقي بيجيلي crash بعد المجهود و زاد الموضوع لحد ما بقي بيجيلي crash لو بس نزلت اتمشيت شوية.
انا لست متشخصة قريب ومش لاقية دكتور اتابع معاه عشان محدش فاهم المرض صح. كمان عندي حساسية و بيجيلي اعراض وحشة من كل الأدوية حتي الفيتامينات. انا عايزة خطة علاج (نظام غذائي وأدوية و اعمل مجهود اد ايه) امشي عليها عشان اتحسن و اقدر ارجع امارس حياتي.

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
متلازمة التعب المزمن
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
متلازمة التعب المزمن

Dr Marwa Ibrahim

هل هناك ضغط نفسي او عصبي تتعرضين له باستمرار او مشكلة تستنفذ طاقتك ، الضغط النفسي غالبا ما يسبب اعراض عضوية غير مفهومة ، اذا كان كل شئ طبيعي لديكي يلزم اجراء تحاليل خاصة بالغدة الدرقية Tsh , T4 وايضا تحليل serum vitamin D