ما هي مضاعفات كورونا التي تصيب الجهاز الهضمي

رقم الاستشارة الطبية: 29712
تاريخ الاستشارة: 9 سبتمبر 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 332
زائر
اصبت بكورونا من اربع شهور واتعالجت وخفيت ومن وقتها لحد النهارده معدتي بايظة خالص وكل ما اكل حاجه برجع وبطني تنتفخ ومبهدلاني خالص وع طول ترجيع

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Ayman Aguib

أخصائي جراحة مخ وأعصاب و العمود الفقري
اهلا بك
و الف سلامه عليك
نعم من الممكن ان يكون من تبعات كورونا
او من الادويه المستخدمة أثناء علاج كورونا
و في كل الاحوال انت بحاجه الي زيارة طبيب باطني و فحص البطن جيدا و عمل بعض التحاليل مثل جرثومة المعده و اشعه تلفزيونيه علي البطن
و بعدها تستكمل العلاج

Dr Hatem sayed

أخصائي طب الأسرة والجراحة العامة
السلالات الجديدة من متحور كورونا تصيب الاغشيه المخاطيةالجهاز الهضمي في بعض الاحيان وتسبب قئ واهال وغثيان ...ومن الممكن ان تاخذ مده اطول من فترة المرض نفسة...اوصيك بالراحة وشرب السوائل واخذ اللبن الرايب والزبادي الغني بالبروبيوتك مع مضاد للقئ وللحموضة