لو سمحت يا دكتور أنا كانت عندي ضغوطات نفسيه كبيره من شهر ٨ والحمدلله اتعالجت ولكن كان عندي بسبب الضغوطات صداع على جانبين العلويين من الرأس وبعد...

رقم الاستشارة الطبية: 58370
تاريخ الاستشارة: 19 أبريل 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 153
زائر
لو سمحت يا دكتور أنا كانت عندي ضغوطات نفسيه كبيره من شهر ٨ والحمدلله اتعالجت ولكن كان عندي بسبب الضغوطات صداع على جانبين العلويين من الرأس وبعد كده بقى على جانب ايمن وبقى بشكل يومي كان ممكن مرة في اليوم بعدين بقى اكتر من مرة في اليوم وحاليا الصداع في دماغي كله وحاسه أن دماغي بتتفرتك مع العلم أن عمري قبل كده ما اشتكيت من صداع

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
احيانا اضطرابات نفسيه مفاجئه
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
بستخدم تريلبتال و لوسترال من شهر ١٠ علشان النفسيه
تشخيص الطبيب
وسواس قهري

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
جربي تعملي تمارين استرخاء زي اليوجا وحاولي تشتركي برياضه وممكن يكون الصداع من الرقبه
استشيري طبيبك إذا كان يمكنك استخدام باسط عضلات مثل dantrelax comp