لو سمحت يادكتور ابني عنده 4 ومن حوالي سنه وثلاث شهور كان بيعمل حركات غريبه اخذته للدكتور مخ والاعصاب عماله رسم مخ واشعه على المخ قال عنده نسبة...

رقم الاستشارة الطبية: 50198
تاريخ الاستشارة: 5 أكتوبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 94
زائر
لو سمحت يادكتور ابني عنده 4 ومن حوالي سنه وثلاث شهور كان بيعمل حركات غريبه اخذته للدكتور مخ والاعصاب عماله رسم مخ واشعه على المخ قال عنده نسبة كهربائيّ على المخ وكتبله على علاج فضل ماشي عليه اكتر من عشر شهور وبعد كده ابني ابتدى يشتكي من رأسه و زوره انا خايفه عليه اخدته عند دكتور تاني بس المره ده دكتور اطفال قال معدش كهربائيّ عنده فرت حركه وكتبله على علاج من حوالي خمسه شهور ومافيش تحسن خالص اي الحل

الجنس
ذكر
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اذا كان لدى ابنك اضطرابات بكهربيه المخ ظهرت في رسم المخ فلم يكن يجب عليك التوقف عن اعطائه علاج الكهرباء الزائده الا بعد اكثر من سنتين كاملتين بشرط أن لا تحدث له فيهم التشنجات او الحركات اللااراديه
وبعد استشاره الطبيب طبعا والرجوع اليه وبالتدريج يتم انقاص جرعه الدواء وليس مره واحده
اما بالنسبه لشكوى ابنك من راسه وزوره ممكن يكون التهاب مزمن باللوز بيؤدي الى ارتفاع حراره وتؤدي الى صداع والم بالزور فارجو الرجوع لطبيب الانف واذن وحنجره للكشف على الطفل وتحديد اذا كان محتاج جراحه ازاله اللوز