لو سمحت وانا صغير عملت عملية خصية معلقة في الخصية اليمني و حاليا 23 سنة وهي كانت اصغر بنسبة بسيطة من الاخري من اسبوع تقريبا حسيت بالم في الخصية...

رقم الاستشارة الطبية: 58891
تاريخ الاستشارة: 1 مايو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 113
زائر
السلام عليكم لو سمحت و انا صغير عملت عملية خصية معلقة في الخصية اليمني
و حاليا 23 سنة و هي كانت اصغر بنسبة بسيطة من الاخري من اسبوع تقريبا حسيت بالم في الخصية تجاهلته و اتكرر تاني و كان اكتر فبصيت عليها حسيت ان حجمها بقا اكبر

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مجند
الحالة النفسية
طبيعي
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
أمر طبيعي أن يكون في فرق طفيف بين حجم الخصيتين
لكن كونها اكبر لو تقصد ورمت أو حاسس انك ماسك كيس به ديدان وانت ماسك كيس الصفن ده ممكن يكون دوالي خصيه
تقدر تكشف لدي جراح مسالك