تحية لك ولسعة علمك اعاني منذ فترة طويلة بأنني لو اكلت...

رقم الاستشارة الطبية: 98728
تاريخ الاستشارة: 17 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 61
زائر
تحية لك ولسعة علمك
اعاني منذ فترة طويلة بأنني لو اكلت اي شئ اي شئ حار او بارد على طول بصير عندي runny nose and watery eyes
علما اني استخدمت flixonase aqueous nasal spray و zytrec مدة طويلة ولم تجد نفعا على الاطلاق

الجنس
ذكر
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
حياك الله
من الطبيعي عند اكل الاطعمه الحاره بيحدث سيلان الانف واللعاب كجزء من رد الفعل العصبي الطبيعي وبالنسبه للطعام البارد ايضا ممكن يكون بيسبب احتقان بالجيوب الانفيه وبالغشاء المبطن للانف والحقيقه حساسيه الانف ده مرض مزمن وبتستمر على البخاخه صباحا ومساء وممكن اكتب لحضرتك قرصه تاخده يوميا ممكن نجربه لمده اسبوعين ايام ونحاول نتلافى الاشياء اللي بتسبب الاعراض
الدواء هو
montelokust
قرص يوميا لمده اسبوعين