لسه متجوزه من ٥ ايام اول يوم كان اخر يوم في البيريود وفضلت مستمره معايا كل يوم نقط دم لحد النهارده اول يومين بعد البيريود ما خلصت كانت احمر خفيف...

رقم الاستشارة الطبية: 40482
تاريخ الاستشارة: 17 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 189
زائر
لسه متجوزه من ٥ ايام اول يوم كان اخر يوم ف البيريود و فضلت مستمره معايا كل يوم نقط دم لحد النهارده اول يومين بعد البيريود ما خلصت كانت احمر خفيف و دلوقتي نقط دم بني وًلما حاولنا نعمل حاجه امبارح نزل مني نقطتين دم و كنت بحس اني موجوعه و معرفتش اكمل و فضلت اليوم كله حاسه بعدم راحه و نمت و صحيت برضه بلاقي نقط دم بني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الوزن
الحالة النفسية
لا اعلم
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
منع الحمل gynera

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
السبب هو استخدامك الحبوب منع الحمل عملت معاكى لخبطة هرمونية حضرتك استخدمتيها بناء على استشارة طبيب النساء ولا من نفسك بدون كشف طبى