كيف اعرف نفسي اني غير مريضه نفسيه لاني عشت حياتي صعبه فأثرت على نفسيتي جدا وتعبان ضيق نفسي مزاجي تاسعه وحباط بشكل عام ممرتاح من طول عمري تعبت لا...

رقم الاستشارة الطبية: 36525
تاريخ الاستشارة: 2 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 214
زائر
كيف اعرف نفسي اني غير مريضه نفسيه لاني عشت حياتي صعبه فأثرت على نفسيتي جدا وتعبان ضيق نفسي مزاجي تاسعه وحباط بشكل عام ممرتاح من طول عمري تعبت لا علم شو سوي: اريدك تساعدني بخصوص حالتي نفسيه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا عمل
الحالة النفسية
زفت
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
..

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
انتي لسه صغيره والعمر لسه قدامك طويل عيشي بالتفاؤل وتحلي بالرضا والصبر الحياه مليءه بأشياء حلوه لسه معشتهاش كلها دي وساوس شيطانيه استعيذي بالله من الشيطان الرجيم ومتفكريش ف الماضي فكري ف المستقبل وعيشي الحاضر يوم حلو ويوم وحش كله خير من ربنا لقوله تعالي (ولا تفرحوا بما اتاكم ولا تحزنوا علي مافاتكم )
وشكرا