كل ما بنزل الشارع واواجه الشمس جسمي كلو بيقرص فيا وبحس بصهد شديد في وشي وبفضل اهرش في جسمي كلو مع انا نضيف جدا وبستحمي كل يوم حتي في الشتا وجسمي...

رقم الاستشارة الطبية: 40662
تاريخ الاستشارة: 20 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 268
زائر
كل ما بنزل الشارع واواجه الشمس جسمي كلو بيقرص فيا وبحس بصهد شديد ف وشي وبفضل اهرش ف جسمي كلو مع انا نضيف جدا وبستحمي كل يوم حتي ف الشتا وجسمي كلو مليان حبوب حتي وشي وباخد بتاع ربع ساعه مثلا عقبال ما اهدي وجسمي يهدي بس بتجيلى الحاله دي كل ما اصهد او اواجهه الشمس وخدت كذا دوا ومراهم مهدئه مفيش فايده انا تعبت جدا معنتش عارف اعمل ومش عايز الحاجه دي تكمل معايا بقيت عمري

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
الحالة النفسية
مش تمام

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم
مرحبا بك
هذه نوع من انواع الحساسية الجلدية التى تظهر عند المشى فى الشمس او عمل اقل مجهود او التعرض للاحراج او الخوف و القلق و التوتر او التعرض للجفاف ... عليك الحرص على ترطيب بشرتك باستمرار باستخدام مرطبات البشرة الطبية الغير معطرة و يمكن استخدام ليفوهستام قرص قبل النوم يوميا
و نسال الله العافية