بنتى من يومين وقعت على و الاذن اليسرى وقتها كنت لا اعلم...

رقم الاستشارة الطبية: 98998
تاريخ الاستشارة: 1 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 46
زائر
بنتى من يومين وقعت على و الاذن اليسرى وقتها كنت لا اعلم المكان الوجع و بعد كام ساعه عشان تتناول الطعام اكتشفت انها تتألم جدا و بقلها يومين منعى الاكل لاكن بتعرف تشرب عندها اكتشفت تانى يوم ان ورا الاذن اليسرى متورم لاكن منغير تجمع دموى ما هو الحل و هل فى خطر عليها هى طفله عندها سنتين ارجو الرد بسرعه

الجنس
أنثى
العمر
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
ارجو الكشف علي الطفله لدي طبيب اطفال وممكن يطلب اجراء اشعه عاديه علي عظام الجمجمه لاستبعاد وجود كسر بها وسيبين عظام الفكين لان ممكن البنت لما وقعت حصلها صدمه في الفك ما ادي الي الالم الشديد اثناء المضغ
وضعي لطفله هيموكلار علي التورم
واعطيها ماكسيلاز شراب
3 مل كل 8 ساعات لمده 5 ايام