كحه ناشفه للطفل

رقم الاستشارة الطبية: 6032
تاريخ الاستشارة: 20 أبريل 2020
أجوبة: 3 / مشاهدات: 285
زائر
من حوالى عشر ايام ابنى بدأ يكح كحه ناشفه اخدته لطبيب انف واذن وحنجره شخص الحاله انها حساسيه كتبله نوعين دواء شرب مضاد هستامين ومزيب بلغم ولكن دون تحسن فذهبنا لاعادة الكشف فكتب برونشيم وكبسوله للاستنشاق ولكن دون تحسن.لدرجة انى زهقت ومروحناش تانى فجبتله التراسولف مزيب للبلغم حصل تحسن وبدأ فى اخراج بلغم كتير مع كحه بسيطه على فترات ..اكمل على كدا ولا اعمل ايه للكحه الخفيفه دى؟

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
استمري على مذيب البلغم وستنتهي الكحة والمهم درجة الحرارة تكون مضبوطة ومفيش اي التهابات اخري

استمري بشراب المذيب للبغلم ستخف الكحة مع الوقت ان شاء الله واحرصي على شرب السوائل الدافئة مثل النعناع واليانسون ...

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
الكحة ستأخذ وقتها و تزول أن شاء الله و يفضل الاستمرار على التراسولف لمدة أسبوع أو خمسة أيام 5مل 3مرات يوميا.. و تنارل المشروبات الدافئة كالينسون و الكراوية.. و وضع الليمون في الطعام المقدم له كمطهر للحلق و شرب قدر كافي من الماء.. مع التمنيات بالشفاء العاجل