عودة الحساسية والحكة في العين

رقم الاستشارة الطبية: 11298
تاريخ الاستشارة: 19 أغسطس 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 228
زائر
انا قبل فترة رحت لطبيب عيوني عشان عندي حكة في عيني و قالي عندي حساسية و كتبلي مرهم + قطرات للعيون اسمها توبراديكس و بقيت كويسة لمدة اسبوعين تقريبا و دلوقتي رجع من تاني نفس الحالة .. ايه الحل ! و شكرا

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
عودي لاستخدام القطرة مع محاولة تجنب المحسسات مثل الغبار او روائح المخرشة

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
يجب عليك البعد عن مصدر الحساسية المسبب لكي هذه الأعراض سواء كان غبار أو هواء أو غير ذلك.. و ينصح بارتداء نظارة شمس واقية أثناء الخروج من المنزل و تكرار الدواء مرة أخرى لمدة أسبوع.. و يمكن عمل كمادات ماء فاتر حيث يساعد على راحة العينين.. مع التمنيات بالشفاء العاجل