ضعف نظر عين عن الاخرى

رقم الاستشارة الطبية: 4296
تاريخ الاستشارة: 12 مارس 2020
أجوبة: 3 / مشاهدات: 372
زائر
انا لسة كاشف اليوم عند دكتور عيون وقالى ان عيني اليمين -1و عيني الشمال -13 بس مش كسلانة و قالي علي عملية زرع عدسة حاجة زي كدا لعيني الشمال و كتبلي علي نضارة بمقاس عيني اليمين هل هيبقا فيه خطورة لو معملش العملية دي و ممكن مشوفش بعيني شمال تاني وله نضارة هتكفي

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
اي اهمال لموضوع النظر قد يودي لنتائج وخيمة في حال كان هناك استطباب لزرع العدسة فالافضل اجراءها والالتزام بالنظارات الطبية

لو هناك امكانيه لعمل عمليه زرع العديه فهذا من الافضل لتجنب سوء وضعف النظر مع الوقت وهذا بالطبع حسب رأى الطبيب المختص مع الالتزام بالنظاره الطبيه مؤقتا ومتابعه قياس النظر كل ٣ شهور لحين اتخاذ قرار اجراء العمليه

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
إجراء العملية يعتبر امر ضروري نتيجة ضعف النظر بنسبة كبيرة و يفضل اتباع تعليمات الطبيب و إجراء العملية و ان لم تكن هناك إمكانية فيمكن إجرائها على نفقة الدولة أو بحسب الإجراءات المتبعة ببلدك و يرجى ارتداء النظارة الطبية لحين إجراء العملية... مع التمنيات بالشفاء العاجل