عندي 22 سنة وفرحي قرب وعندي تبول لا ارادي بيحصل في اوقات معينة مش كل يوم بلاحظ انه بيحصل وقت م ببقى نايمة زعلانة او حاحة حصلت عصبتني قبل م انام...

رقم الاستشارة الطبية: 57849
تاريخ الاستشارة: 7 أبريل 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 180
زائر
عندي 22 سنة و فرحي قرب و عندي تبول لا ارادي بيحصل في اوقات معينة مش كل يوم بلاحظ انه بيحصل وقت م ببقى نايمة زعلانة او حاحة حصلت عصبتني قبل م انام ع طول و خدت علاج و جاب نتيجة و وقفته و معنديش امراض مذمنة ولا عندي اي مشكلة و تحاليلي سليمة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
الحالة النفسية
الحمدلله
أمراض مزمنة
مفيش
أدوية مستخدمة
مفيش
تشخيص الطبيب
قالي ان المثانة عصبية

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، ربما انك تعانين من المثانه المضطربه ولذلك يجب تجنب التعرض للتوتر مع اداء تمارين الاسترخاء قبل النوم
يمكنك استعمال أقراص uripan مرتين يوميا