عندى فيرس سى عملت تحليل من شهرين ولقيت النسبه داخله على المليون وعاوزه اخد علاج مناسب انا مش يتعالج من اى حاجه ولا ياخد اى دوا ومش حامل

رقم الاستشارة الطبية: 42831
تاريخ الاستشارة: 9 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 230
زائر
عندى فيرس سى عملت تحليل من شهرين ولقيت النسبه داخله على المليون وعاوزه اخد علاج مناسب انا مش يتعالج من اى حاجه ولا ياخد اى دوا ومش حامل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مشرفه تسويق
الحالة النفسية
الحمد لله
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
فيرس سى

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
علاج فيرس سي دلوقت فعال وشافي باذن الله اسمه سوفالدي بس لازم تعمل تحاليل وظائف كبد وكلي وتحاليل اخري واخصاءي طب مناطق حارة وأمراض متوطنه يكتبهولك
بالشفا

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
عندى فيرس سى عملت تحليل من شهرين ولقيت النسبه داخله على المليون وعاوزه اخد علاج مناسب انا مش يتعالج من اى حاجه ولا ياخد اى دوا ومش حامل
أهلاً بك ايمان
يجب عمل الفحوصات الطبية الآتية :
CBC
Kidney function test
Liver function tests
Bp
Random blood glucose
و عمل أشعة تلفزيونية على البطن
نتمنى لكم السلامة والعافية.