عندى رفه بالعضلات تشبه رفه ال بتيجى فى العين كل العضلات وعملت رسم عضلات وتحليل غدد ودم وكالسيوم وماغنسيوم وفيتا د ولااحد شى الموضوع ده موجود فى كل...

رقم الاستشارة الطبية: 58883
تاريخ الاستشارة: 30 أبريل 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 83
زائر
عندى رفه بالعضلات تشبه رفه ال بتيجى فى العين كل العضلات وعملت رسم عضلات وتحليل غدد ودم وكالسيوم وماغنسيوم وفيتا د ولااحد شى الموضوع ده موجود فى كل العضلات حتى وقت الراحه يعنى 24ساعه وبقالى 7سنين باخد مكملات وادويه توتر وقلق ولايوجد نتيجه وكل دكتور يحولنى لآخر بعد متابعه 6شهور اوسنه معاه على أساس أنه توتر وقلق وفى الاخر يقول روح دكتور تانى

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرس
الحالة النفسية
ممتاز
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
سيروكيات ومرتماش وديباكين وزولام
تشخيص الطبيب
توتر وقلق أو آخر يقول صرع

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن تستخدم باسط عضلات زي dantrelax comp 3 مرات لمده ٥ ايام وممكن نجرب نشيل الموضوع من دماغنا وتشغل نفسنا عنه ومنركزش فيه وعلي فكرة الموضوع دة ممكن يكون اثر جانبي من الأدوية