عمري 16 سنه ولاحظت وجود دم في السائل المنوي حوالي 3 مرات وكميته كانت قليله جدا وكان فيه فتره اسبوع من كل مره استمناء وانا قلق جدا لكن ما فيه اعراض...

رقم الاستشارة الطبية: 53507
تاريخ الاستشارة: 30 ديسمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 68
زائر
عمري 16 سنه و لاحظت وجود دم ف السائل المنوي حوالي 3 مرات و كميته كانت قليله جدا و كان فيه فتره اسبوع من كل مره استمناء و انا قلق جدا لكن ما فيه اعراض أخري من الم

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو في عاده سريه يجب الإقلاع عنها لأنها هي السبب ولو مفيش ممكن نعمل تحليل بول وساءل ممكن يكون في التهاب بروستاتا ومحتاج مضادات حيوية