علاج ندبات جرح ولادة قيصرية

رقم الاستشارة الطبية: 26667
تاريخ الاستشارة: 5 يوليو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 727
زائر
ندبات فوق جرح قصيريه مع وجود الم في جرح وشعور بنغز أخذ مضاد حيوي ومسكن بيس مش عامل شي ايه علاج افضل جلسات الليزر ولا جراحه لعدم ترك أي أثر أنا كشفت تلات مرات وكل دكتوره براي وانا محتاره جدا مش عارفه اني صح أنا ولاده من شهر 4فات وظهرت ليا ندبات وعملت عمليه ازاله ندبات في شهر 1فات ورجع تاني دلوقتي برضو ونفس الم والوجع ايه علاج يا دكتوره ممكن رد ضروري

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

المرفقات

  • WhatsApp Image 2021-07-05 at 16.55.57.jpeg
    WhatsApp Image 2021-07-05 at 16.55.57.jpeg
    25.7 KB · المشاهدات: 230

Dr Yasmeen Elhasany

Family Physician
الصوره توضح زياده التئام ووجود شئ يسمي كيلويد Keloid فبرجاء التوجه لطبيب التجميل

Dr Marwa Ibrahim

الاخت الكريمة، ان شكل الجرح لديكي ملتهب يحتاج لاستعمال مضاد حيوي خاص بالتهابات الجلد والانسجة الرخوة مثل curisafe 1gm كل ١٢ساعة ، alphinternاقراص ٣ مرات قبل الاكل ، دهان كريم fucidin ٣مرات لمدة اسبوع ثم كريم hemoclarمرتين يوميا لمدة اسبوع اخر سيقل الالتهاب لديك باذن الله