علاج للنمش وكريم سريع المفعول لتفتيح البشره

رقم الاستشارة الطبية: 919
تاريخ الاستشارة: 27 نوفمبر 2019
أجوبة: 4 / مشاهدات: 380
زائر
علاج النمش وكريم لتفتيح البشره

النمش يحتاج إلي روتين يومي عباره عن غسول مناسب لنوع البشره يوميا مع تونر ومرطب وكريم ليل ونهار و النتائج تظهر بعد مده من الوقت مع الاستمرار علي واقي الشمس كل ساعتين. ومن الممكن استخدام الليزر مباشره لعلاج النمش

أنجح علاج للنمش هو اللزر ونتائجه رائعة عند مختص الجلدية

ضرورة استخدام كريم sun block
كل ساعتين طوال فترة النهار..ومراجعه طبيب الجلدية لعمل جلسات الليزر

Dr. Enas Kamel

طبيب جلدية
النمش من الأمراض الجلدية التي تأتي نتيجه التعرض المستمر لاشعه الشمس فأولا عليكي باستخدام واقي شمس علي حسب نوع البشره وعلاجه في الغالب يكون عن طريق الليزر.
اما بالنسبه لتفتيح البشره فمن الممكن استخدام كريم سينس ليت مرتين يوميا وايضا صابونه سينس ليت كصابونه للوجه تساعد في تفتيح البشره.