عندي حكه شديدة في الساقين بدرجه انها بتتعور دم زي الصورة...

رقم الاستشارة الطبية: 98495
تاريخ الاستشارة: 8 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 135
زائر
عندي حكه شديدة في الساقين بدرجه انها بتتعور دم زي الصورة كدا ومكان الجرح بيعمل قشرة وسايبه اثار شكله مش لطيف محتاجه مرهم اخفاء الاثار لأن الساقين كلهم كدا مش مكان واحد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربه منزل
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٤٠٢٠٨_٠٤٢٢٠٢.jpg
    IMG_٢٠٢٤٠٢٠٨_٠٤٢٢٠٢.jpg
    1.7 MB · المشاهدات: 112
التعديل الأخير:

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
طبعا يجب اولا معرفه سبب الحكه وعلاجها وهل هي حساسيه لماده او ملابس معينه او حشره مثل بق الفراش مثلا او لدغ حشرات او ناموس
ام هي عدوي الجرب
وبالنسبه للعلامات تقدري تستخدمي كريم تقشير مثل adapalene يوميا مساء حتي تختفي العلامات لكن يجب تكوني متاكده انك لستي حامل ويجب تستخدمي وسيله منع حمل فعاله