سلام عليكم انا عملت عملية الظفر الغائر من شهرين ومفيش...

رقم الاستشارة الطبية: 60973
تاريخ الاستشارة: 9 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 75
زائر
سلام عليكم انا عملت عملية الظفر الغائر من شهرين ومفيش تحسن روحت للدكتور كتبلي مرهم ودا شكل الظفر بعد يوم من استخدام المرهم ممكن اعرف ايه المشكلة ؟ انا سألت حضراتكم هنا والدكتوره الفاضله نصحتني باني اشيل الضفر كله ولكن الطبيب قالي استخدم مضاد حيوي فموي وعطاني مرهم ودا شكل صباعي ممكن حضراتكم توضحولي ايه المشكلة وهل لابد اشيل الضفر كله او ممكن بالمضاد الحيوي اتحسن وشكرا وممكن اعرف اي بدائل لاسبراي Bivatricin لان مش لاقيه نهائي انا برا مصر

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
فيوسدين \ اوجمنتين
تشخيص الطبيب
التهاب

المرفقات

  • IMG20230709162818.jpg
    IMG20230709162818.jpg
    1.9 MB · المشاهدات: 31

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
انا شايفه الضفر لونه وشكله غريب ودي مشكله غالبا ملهاش دعوة بالجرح
العلاج
ممكن تستخدم lamisil لوشن ٣ مرات لان الضفر غالبا به فطريات مزمنه
وخذ flucoral كبسولة بلع يوميا لمده ٣ شهور
اما الجرح نفسه فهو جيد وبدأ يلتئم