طلب قراءة تقرير - ورم في الذراع بعد غسيل الكلى

رقم الاستشارة الطبية: 22150
تاريخ الاستشارة: 1 أبريل 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 733
زائر
والدتي كانت بتغسل كلي من ذراعها بس الجهاز تلف وعملت عمليه وبعد فتره دراعه ورم وعملت اشعة دوبلر علي اوردة وشرايين الدراع وده تقرير الأشعة ياريت حضرتك تفهمني اللي موجود في التقرير والمفروض نعمل ايه هي مبتنامش ومش نافع معاها مسكنات

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
فشل كلوي
أدوية مستخدمة
أدوية الفشل الكلوي
تشخيص الطبيب
....

المرفقات

  • ٢٠٢١٠٤٠١_٠٩١٤٠٣.jpg
    ٢٠٢١٠٤٠١_٠٩١٤٠٣.jpg
    120.8 KB · المشاهدات: 224

Dr. Mostafa Abdel fattah

أخصائي أمراض الكلى
تقرير الاشعه يوضح وجود ضيق مزمن باورده الرقبه و الصدر و هذا يرجع الي التركيب المتكرر لقساطر الغسيل المؤقته و هذا الضيق يسبب ورم بالذراع لذا يرجي الرجوع الي استشاري جراحه الاوعيه الدمويه لعمل اللازم