طعم ورائحة الاكل معفنه وغير مقبوله

رقم الاستشارة الطبية: 27562
تاريخ الاستشارة: 26 يوليو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 714
زائر
بقالي اسبوعين تقريبا بشم وادوق الاكل معفن أو بايظ طعم وريحه غريبه ووحشه جدا مبقتش اكل ريحه الاكل بتخليني ممكن ارجع أخري باكل جبنه واي ريحه حتي لو غاز بشمها الريحه المعفنه ديه مش بشم غيرها ولا حتي البرفن بشمه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr Ayman Aguib

أخصائي جراحة مخ وأعصاب و العمود الفقري
اهلا بكي
الف سلامه عليكي
هذي الاعراض نتيجة للالتهابات في الاغشيه المخاطيه المبطنه للانف و بتكون مصحوبه بالتهابات في النهايات الحسيه للعصب الشمي الموجوده بالانف
اذا لم تكن مصحوبه بأي اعراض اخري مثل حراره او كحه او رشح او زكام او صداع او دوخه.. معناته مجرد التهابات بسيطه و هتروح بالعلاج
هتاخدي بشكل مبدأي حبوب نيوروفيت مرتين في اليوم مع بخاخ موضعي للانف فليكسونيز مرتين في اليوم مع حبوب كلارينيز مرتين باليوم لمدة ١٥ يوم و ان شاء الله امورك تتحسن

Dr Hazem Magdy

طبيب رعاية مركزة وقلب وحالات حرجة
هناك ثلاثة احتمالات بالترتيب : التهاب الجيوب الأنفية أو جرثومة المعدة أو التهاب مجرى البول
للتفرقة يجب عمل تحليل جرثومة المعدة و تحليل بول