طريقة تثبيت الوزن

رقم الاستشارة الطبية: 34908
تاريخ الاستشارة: 29 نوفمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 196
زائر
انا كنت60 كيلو نزلت 56 كيلو وثابته على هذا الوزن من سنتين وبتخن لما ازود اكلي شويه بس لما برجع لطبيعتى فى الاكل برجع ل 56 كيلو
عايزه فاتح شهيه ومكمل غذائى آمن علشان ارجع ل60 كيلو وعايزه اثبت على الوزن ده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
كويسه
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لايوجد

Dr. Hussein Elsaid

أخصائي باطنة
للوصول للوزن المثالي يجب أن يكون الوزن من ٥٨ الي ٦٣
وللوصول الي الوزن المثالي
يجب الابتعاد عن التوتر النفسي والعصبي وزيادة التفكير وسوء الحالة المزاجية وعدم تناول الطعام الجاهز تيك اواي والطعام الحار والدسم والاندومي والمشروبات الغازية .
ننصح بتناول وجبات خفيفه صحيه تحتوي على الاسماك والفاكهة والخضروات الطازجة وتناول عصائر فريش والاكثار من شرب الماء وممارسة الرياضة بانتظام ويصفه دوريه والتعرض لأشعة الشمس
الفحص المطلوب
تحليل براز
صورة دم كامله
العلاج
ليفابيون قرص بعد الغداء
سنتروم وومن أقراص بعد الفطار