ضعف فى العين تغلق وتفتح حركه لا اردايه

رقم الاستشارة الطبية: 41551
تاريخ الاستشارة: 6 أبريل 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 354
زائر
انا فى وجع فى الجانب الشمال مع ضعف فى العين الشمال وساعات كتير تفضل تقفل وتفتح كتير وراه بعض لوحدها حركه لا ارادايه بجانب بعرق كتير جدا جدا لو قفلت ايدى او مسكت حاجه فى ايدى لمده دقيقه بس ايدى بتبقا مليانه عرق بطريقه فظيعه بجانب بحس بى حراره جدا ناحيه القلب ومن اقل مجهود بتعب جدا حتا لو بصلى أنا بفضل انهج واخد نفسي بى صعوبه بى جانب ظهر فى جسمى علامات زرقا الاول كانت قليله حاليا بتدات تظهر كتير بجانب النوم عند بقا بى صعوبه جدا بسبب قلبى ضربات قلبى بتذيد بطريقه اول مره فى حياتى يحصلى كل دا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
دراسة

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
قد تكون ماتعانين منه بسبب التوتر و الضغط النفسى والاجهاد البدنى الشديد والتهاب الاعصاب ونقص فيتامين ب١٢ او مشاكل بالقلب
يجب عمل صورة دم كاملة ورسم قلب وقياس ضغط الدم وتحاليل سيولة الدم
والاهتمام بالغذاء الصحى المتوازن وتقليل الكفايين وتناول المشروبات العشبية مثل الينسون والبابونج واخذ قدر كافى من الراحة والاسترخاء وتجنب ارهاق العين بطول النظر الى الشاشات مثل التلفاز والموبيل
ومراجعة الطبيب للفحص
ونسال الله العافية
ويمكنك تناول
نيورتون قرص بعد الافطار والعشاء
رويال فيت جى كبسولة بعد الغداء

Dr Mahmoud Elnawah

أخصائي طب وجراحة العيون
اولا كشف نظر لان اعراض العين قد يكون سببها ضعف النظر
عمل صورة دم كاملة لنفي وجود انيميا ،البعد عن التوتر .
والتعرق وضربات القلب مراجعة طبيب اوعية دموية