ضعف انتصاب بعد ممارسة العادة السرية

رقم الاستشارة الطبية: 35199
تاريخ الاستشارة: 4 ديسمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 889
زائر
كنت في فترة كورونا بمارس العادة السرية حوالي ٣ مرات في الاسبوع وبعدها جالي ضعف انتصاب روحت كشفت الدكتور قالي بطل العادة السرية والانتصاب هيتحسن بطلتها حوالي شهرين لتلاتة ورجعتلها تاني الانتصاب حاليا عندي ساعات بيبقي قوي وساعات ضعيف وساعات الانتصاب بيجي ويروح بسرعة ومعنديش انتصاب صباحي خالص وله جه بيبيقي ضعيف مع العلم اني لما كنت بمارس العادة السرية كنت بمارسها بعنف حتي بعد القذف وبقالي اكتر من سنة علي الوضع ده والموضوع جالي وانا عندي ١٦ سنة

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
مستقرة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
قالي ضعف الانتصاب بسبب العادة السرية بطلتها مدة اكتر من شهرين ولسه عندي مشاكل في الانتصاب

Dr. Hussein Elsaid

أخصائي باطنة
بعد فحص الاعراض تبين أن ضعف الانتصاب له اسباب عديده أشهرها التوتر النفسي والعصبي وزيادة التفكير وسوء الحالة المزاجية وممارسة العاده السرية وضعف الاعصاب والتدخين وتناول المكيفات
والضعف وسوء التغذية وزيادة الاثاره الجنسيه وأعراض جانبية لأدوية معينة مثل مضادات الاجتئاب واتباع عادات غذائية غير صحية .
ننصح بتناول وجبات صحية تحتوي على الاسماك بأنواعها والفاكهة والخضروات الطازجة وتناول عصائر فريش والاكثار من شرب الماء والحليب وممارسة الرياضة بانتظام والتعرض لأشعة الشمس
العلاج
نيوروتون قرص بعد الغداء
سنتروم اينرجي قرص بعد الفطار
مقويات جنسية عند الزواج