صورة CTللرقبة بعد إجراء العملية السلام عليكم زوجتي عملت عملية غضروف الرقبة وبعد العملية أصبح عندها خدل في اصابع اليدين وكهرباء في جميع الجسم...

رقم الاستشارة الطبية: 54025
تاريخ الاستشارة: 13 يناير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 127
زائر
صورة CTللرقبة بعد إجراء العملية
السلام عليكم زوجتي عملت عملية غضروف الرقبة وبعد العملية أصبح عندها خدل في اصابع اليدين وكهرباء في جميع الجسم اثناء المشي والأطباء حيروني في التشخيص هيني ارفقتلكم صورة الرنين وصورة الCT لما بعد العملية فلو سمحتوا افيدوني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
سليمه
أمراض مزمنة
ضغط

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذه اعراض التهاب اعصاب ده شيء متوقع بعد العمليه لان بيحصل تورم في الأغشية المحيطة بالغصب فبتضغط عليه وممكن يتحسن بالتدريج أن شاء الله
ممكن تاخد betolvex حقنه عضل كل اسبوع مع gabtin 100mg كبسولة قبل النوم وبعد يومين نزيد الجرعه حتي نصل تركيز ٣٠٠ مجم
وتاخد حقنه solucortif عضل اليوم فقط