سوالي هو انا عندي تكيس علي المبيض عملت العمليه واللغبطه بدوره زي مهو انا معادي دورتي ٢٤ وعملت تحليل دم بعد تاخير الدوره بتلات تيام طلع سلبي واخت...

رقم الاستشارة الطبية: 50444
تاريخ الاستشارة: 11 أكتوبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 164
زائر
سوالي هو انا عندي تكيس علي المبيض عملت العمليه واللغبطه بدوره زي مهو انا معادي دورتي ٢٤ وعملت تحليل دم بعد تاخير الدوره بتلات تيام طلع سلبي واخت الديفوستون عشر ايام وبقالها تلات تيام الدوره منزلت يبقا حمل من كام يوم عملت تحليل بالبول وظهر الشرتطين وشرط الحمل باهتا بعد كام يوم تاني عملتو ولم يظهر شي استني كام يوم لنزول الدوره وممكن يكون حمل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
أمراض مزمنة
لا امراض
أدوية مستخدمة
يوني سلم كروميترون فرتيتونكس
تشخيص الطبيب
دايما بعد العمليه يقلي الامور بتاعتك كويسه

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اعملي تحليل حمل ولما تتاكدي أن مفيش خدي حبوب منع حمل مركبه لمده ٣ شهور وخدي سيدوفاج وان شاء الله الأمور تضبط