سلام عليكم انا الدورة الشهرية تاخرت علي اخر مرة كنت هي 25/8 جربت تاست لكن طلع سلبي (اتممت الرضاعة لي ابني تقريبا شهر ونصف) المرجو راد

رقم الاستشارة الطبية: 50955
تاريخ الاستشارة: 24 أكتوبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 114
زائر
سلام عليكم انا الدورة الشهرية تاخرت علي اخر مرة كنت هي 25/8 جربت تاست لكن طلع سلبي ،(اتممت الرضاعة لي ابني تقريبا شهر ونصف) المرجو راد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربت بيت
الحالة النفسية
بخير
تشخيص الطبيب
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو مش مستخدمه وسيله منع حمل ومعندكيش مشكله لو حملتي انتظري حتي تأتي الدورة ممكن يكون اضطراب هرمونات أو تكيس مبيض
ولو مش عايزة اطفال ابتدي استخدمي وسيله طالما تاكدتي أن التحليل سلبي