سلام عليكم الدكتور كشف علي بنتي عمرها شهرين وقالي عندها برد وشك في حساسية البان وكتبلها علاج عشان الارتجاع وقالي امنع منتجات الألبان اسبوع...

رقم الاستشارة الطبية: 60164
تاريخ الاستشارة: 27 مايو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 137
زائر
سلام عليكم
الدكتور كشف علي بنتي عمرها شهرين وقالي عندها برد وشك في حساسية البان
وكتبلها علاج عشان الارتجاع
وقالي امنع منتجات الألبان اسبوع ونشوف
فأنا اخر حاجه اكلتها جبنه وسمنه امبارح وكانت طول النهار بتعيط وبطنها محجرة بس من بليل والنهارده الحمدلله كويسه
فأنا دلوقتي ازاي احدد اذا كان ده بسبب منتجات الالبان ولا البرد
((يعني الطفل بيرتاح بعد قد ايه من امتناع الام عن منتجات الالبان ))
لان خايفه الدكتور يكمل التشخيص ع حساسية ويوسع دايرة المنع هي وزنها طبيعي مشكلتها في المغص والارتجاع فبتعيط ساعات كتير ومؤخرا رضاعتها قلت عن الاول

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
طبيعة العمل
ربة منزل

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بصي عشان نكتشف هي عندها حساسيه البان لازم نمنع كل منتجات الألبان اسبوعين كاملين ولو بترضع صناعي نغير اللبن ونجيب لبن ماعز صناعي ولو بترضع منك نمنعك انتي نفسك من اي منتجات البان لأنها بتنزل في اللبن
لو اتحسنت بعد كل دة يبقي فعلا حساسيه لبن