رفه مستمرة فوق العين

رقم الاستشارة الطبية: 30501
تاريخ الاستشارة: 22 سبتمبر 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 306
زائر
لو سمحت ي دكتور بقالى اسبوع عيني الشمال المنطقه اللى تحت الحاجب بترف بصورة مستمرة ممكن تهدى ١٠ دقايق و ترجع تتحرك تانى
ممكن اعرف هل فى علاج لكده و ده بيكون بسبب ايه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
مستقرة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr Michael Waheed

أخصائي الأمراض العصبية والطب النفسي وعلاج الإدمان
شفاك الله وعافاك
معظم أسباب الرعشة هذة هو الإرهاق أو التوتر كما لا يوجد سبب واضح.
عليك الاطمئنان، سوف تذهب وتختفي
ربما استخدام عقار ال بروبرانول قد يساعدك بعض الشيء إذا كانت الرعشة عَغير محتملة، ١٠ ملج صباح ومساء قبل الاكل، وزيادة الجرعه على حسب الاستجابة
لا يستخدم فى حالة وجود ربو أو جلوكوما.
الف سلامه
شكرا لطلب المساعده

Dr Lamiaa Hosney

أخصائي أمراض النساء والتوليد
وعليكم السلام
الرفة تعني اجهاد في العضلة أو اضطراب بالعصب المغذي للمنطقة ده وده بسبب الاجهاد الشديد للعين او البكاء او السهر او ضعف النظر اللي بيتطلب تحديق كتير وأحيانا كتير بدون سبب يرجي مراجعة طبيب رمد للفحص حتي يتسني لنا معرفة وجود سبب لعلاجه ام لا
نتمني لكم دوام السلامة والعافية