دم متجلد مثل الكبده مع نزول نسبة الحمل الرقمي

رقم الاستشارة الطبية: 60662
تاريخ الاستشارة: 28 يونيو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 101
زائر
انا كنت حامل فى الاسبوع الخامس ومكنتش اعرف ونزل عليا دم يوم 3/6 ولقيت دم متجلد زاى الكبده الصغيرة فضل ينزل عليا حوالى 10 ايام وقف وكشفت وقف حولى 8 ايام وعملت تحليل حمل رقمى لقيت النسبه 84 وعملت بعد 48 ساعه لقيت النسبه 39 والدم رجع تانى ومعنى الدم وقف بس تم عودته تانى ممكن حد يطمنى

الجنس
أنثى

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
اهلا بك
طبعا دي حاله اجهاض حتمي inevitable abortion ولو عملتي سونار مهبلي حتلاقي عنق الرحم مفتوح وفي دم واغشيه جنين نازله منه
ارجو استشارة طبيبه النساء لمعرفه اذا كنتي ستحتاجين توسيع لعنق الرحم وكحت وتنظيف للرحم ام لا
ارجو تحاولي تعرفي ايه سبب الاجهاض علشان تتلافيه المرة القادمه
اتمني لكي السلامه والعافيه