دكتور بعد اذن حضرتك انا عندي الم في الخصيه اليمني مع الم في الفخذ الأيمن معا حرقان وبتزيد أثناء النوم انا خد كتفالام50 وخد بيبون بلس لسه بخده وفي...

رقم الاستشارة الطبية: 59264
تاريخ الاستشارة: 8 مايو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 126
زائر
دكتور بعد اذن حضرتك انا عندي الم في الخصيه اليمني مع الم في الفخذ الأيمن معا حرقان وبتزيد أثناء النوم انا خد كتفالام50 وخد بيبون بلس لسه بخده وفي الام معا العلم اول مره احس بالام ده عالما اني لاعب جيم

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب في هندسه
الحالة النفسية
مش كويسه
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
كتفالام 50 وبيبون بلس
تشخيص الطبيب
لا

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض تدل علي احتمال وجود دوالي بالخصية لذلك يجب العرض علي الطبيب للفحص و تحديد حالة الأوعية الدموية للخصية
يجب تقليل حمل الأثقال لتقليل احتقان الحوض وزيادة الاعراض