دكتور ابني عنده ٤ سنوات و من الصبح بيقولي دماغي بتوجعني وكنت بديله مسكن الساعه واحده صباحا قعد يرجع جامد اوي ويتجشأ كتير جدا اديته دوا...

رقم الاستشارة الطبية: 59152
تاريخ الاستشارة: 6 مايو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 74
زائر
دكتور
ابني عنده ٤ سنوات
و من الصبح بيقولي دماغي بتوجعني و كنت بديله مسكن
الساعه واحده صباحا
قعد يرجع جامد اوي و يتجشأ كتير جدا
اديته دوا للترجيع و مطهر معده
بس لسه بيعيط بسبب وجع راسه
و كل

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ارجو قياس حرارة الطفل ممكن يكون الصداع بسبب ارتفاع الحرارة
ارجو التوجه بالطفل للمستشفي فورا لعمل للكشف عليه والكشف علي اللوز والبطن ومعرفه إذا كان لديه تصلب في عضلات الرقبه حتي نستبعد التهاب اغشيه المخ
وعمل تحاليل معينه حسب ما يتراءي للطبيب
ارجو إعطاء الطفل لاصقه ondalenz تركيز ٤ مجم علي اللسان لإيقاف القيء
ارجو التاكد أن القيء لم يسبب جفاف للطفل وتعويض ماتم فقده من سوائل