عندي مشكله من سنه ونص تقريبا ان لما بيبقي عندي امساك...

رقم الاستشارة الطبية: 61142
تاريخ الاستشارة: 15 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 102
زائر
عندي مشكله من سنه ونص تقريبا ان لما بيبقي عندي امساك واجي اعمل حمام براز يخرج من القضيب سائل ابيض غليظ علي صوره قطرات
هو شبيه السائل المنوي روحت كشفت عند دكتور مسالك من سنه قالي ده احتقان لما تتجوز مش هيحصل تاني اتجوزت من ٩ شهور ولما بيجيلي امساك بيحصل نفس الحوار وتنزل قطرات بيضه غليظه من القضيب وحوار الامساك عندي متكرر ممكن كل اسبوع او اسبوعين يجيلي امساك

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مهندس كهرباء
الحالة النفسية
جيده
أمراض مزمنة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
احتقان في فتره الخطوبه ولما تتجوز مش هتحصل تاني

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا لديك احتقان وتورم بروستاتا
لذلك عندما تحزق وينزل البراز في المستقيم وهو تشريحيا خلف المثانه فيضغط عليها فيسبب نزول السائل المنوي أما الامساك المتكرر بسبب القولون العصبي
وعلاجه
Librax قرص ٣ مرات اسبوعين
Eucarbon قرص ٣ مرات
Duphalacمعلقه ك ٣ مرات
Pepon plus كبسولة يوميا لمده شهر