خراج في البكيني

رقم الاستشارة الطبية: 21964
تاريخ الاستشارة: 27 مارس 2021
أجوبة: 3 / مشاهدات: 498
زائر
عندي خراج في البكيني وبجد تاعبني جدا بس الصيدلي كتبلي الفرترن و targofloxin٧٥٠و سيبروديازول٥٠٠ و مسكن ديكلونتريوم..
بقابي ٤ ايام باخدهم ولسه تعبانه بس حسيت انهارده انه احساسه زي البلونه كده طري
هل كده جمع هيتفتح لوحده ولا هيحتاج جراحه؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
حساسية في صدري والانف
أدوية مستخدمة
علاج حساسية مزمنة
تشخيص الطبيب
ادالي العلاج ده وقالي اصبري لان المكان صعب ومش بالساهل يتفتح

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
أنصح حضرتك باستكمال العلاج وممكن الخراج يفتح لوحده.
فإذا لم يفتح عليك بمراجعة طبيب الجراحة لفتحه.

Dr. Mohamed Abd Elhak

أخصائي نساء وتوليد
يفضل الذهاب لاقرب طبيب نساء وتوليد للفحص الطبي وتقييم الحالة الصحية ووصف العلاج المناسب .ممكن يكون خراج اوكيس دهني.
الخراج يتم فتحه وتنظيفه أما الكيس الدهني فيتم استئصاله.

Dr Eman Mohammed

أخصائي أمراض النساء والتوليد
العلاج اللي هو كتبه لك كويس اصبري ٣ ايام مع العلاج. لو فتح اوقل في الحجم هيكون بدأ يخف لو فضل زي ماهو هنحتاج جراحه ممكن تخدير موضعي ويتفتح ونحط فيه فتيل ويزال بعد ٢٤ ساعه