حكة في منطقة الشرج مع وجع واحمرار لدى الطفل

رقم الاستشارة الطبية: 43555
تاريخ الاستشارة: 20 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 1422
زائر
ابني يعاني من حكة فى منطقة الشرج مع وجع واحمرار مع انى براعي نظافة هذه المنطقة جيدا مع تنشيفها بمنايل التواليت
واحيانا الاحظ وجود بقايا براز بعد مدة من غسل المنطقة هل هذا سلس براز ولا كدة عنده ايه وايه السبب؟
انا عملتله تحليل براز ومفيش ديدان
وممكن ادهنله ايه لان المنطقة وجعاه جدا

الجنس
ذكر
العمر
أدوية مستخدمة
لايوجد
تشخيص الطبيب
قالى مفيش ديدان

المرفقات

  • Screenshot_2022-05-20-05-12-14-37_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2022-05-20-05-12-14-37_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    248.1 KB · المشاهدات: 343

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
الطفل بيعانى من عسر هضم كما ان معه التهاب شرجى فعليك ياستخدام ديجينورم شراب قبل الاكل وبالنسبة لفتحة الشرج عليك باستخدام مطهر مثل البيتادين بماء دافى بعد التبرز ويمكن استخدام فيوسبدين كريم دهان موضعى وفاستل شراب مرتين يوميا ومراجعةالطبيب اذا لزم الامر وربنا يعافيه

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
ابنك غالبا يعاني من الدوده الدبوسيه
دي دودة مش حتبان في تحليل لكن ممكن تشوفيها بعينك في الشرج بتعمل حكه شديدة خاصه بالليل وتعمل التهاب
ارجو في اظافر الطفل وعلي الملابس والفرش
إعطاء الطفل ٥ ما fluver شراب كل ١٢ساعه علي معده فارغه ويكرر بعد اسبوعين
إدهني كريم راسب ابيض حول فتحه الشرج بالليل عشان يقلل الحكه والطفلة ينام