حضرتك بيجيلي فوران في الجسم في الشتا بس بس المشكله بيتعبني بطريقه غبيه وبيظهر حبوب كتير في ايدي وجسمي مرا واحده الحاله دي بتجيبي من دقيقه لاتنين...

رقم الاستشارة الطبية: 55293
تاريخ الاستشارة: 14 فبراير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 94
زائر
حضرتك بيجيلي فوران في الجسم في الشتا بس بس المشكله بيتعبني بطريقه غبيه وبيظهر حبوب كتير ف ايدي وجسمي مرا واحده الحاله دي بتجيبي من دقيقه لاتنين او تلات دقائق والجسم يهدا والي ظهر بيختفي تاني

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا يوجد
الحالة النفسية
اعزب
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يحدث تأثر للجلد بسبب انخفاض درجة الحرارة قد يكون السبب جفاف الجلد وقد تكون هناك أسباب أخري متعلقة بمعدل الالتهاب بالجسم ووظائف الكبد ومستوي السكر بالدم لذلك يجب عمل الفحوصات الآتية
fasting, ppbs
Esr , crp
Liver function test
يجب ترطيب الجلد في الشتاء باستمرار مع ارتداء الملابس القطنية وتجنب الملابس الصوفية مباشرة علي الجلد
يمكنك استعمال كريم carbamide مرتين يوميا لترطيب الجلد الجاف
Montleukast 10mg قرص يوميا قبل النوم