حصل مره غلط وانا بنظف نفسى من بيريد صوبعى دخل في فتحه مهبل خوفت وروحت دكتوره نسا وكشفت قالتلى ان فتحه غشاء متسعه ولا ينزف دم وان اصبع تم ادخاله...

رقم الاستشارة الطبية: 39551
تاريخ الاستشارة: 2 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 674
زائر
حصل مره غلط وانا بنظف نفسى من بيريد صوبعى دخل ف فتحه مهبل خوفت وروحت دكتوره نسا وكشفت قالتلى ان فتحه غشاء متسعه ولا ينزف دم وان اصبع تم ادخاله اكتر من مره ولا يحدث مقاومه وان فى عمليات بتتعمل وانى مش انسه روحت دكتوره تانيه عشان اتأكد من تشخيص دكتوره الاولى دكتوره قالتلى ان غشاء سليم وان فتحه ضيقه تشخيص دكتوره الاولى مخوفنى ان يحدث ذلك يوم زواج برجاء افادتى وشكرا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مساعده مديره
الحالة النفسية
توتر
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
غشاء متوسع وغشاء سليم

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
صباح الخير كنت عايزه اسأل على حاجه عشان قلقانى وانا مقبله على زواج حصل مره غلط وانا بنظف نفسى من بيريد صوبعى دخل ف فتحه مهبل خوفت وروحت دكتوره نسا وكشفت قالتلى ان فتحه غشاء متسعه ولا ينزف دم وان اصبع تم ادخاله اكتر من مره ولا يحدث مقاومه وان فى عمليات بتتعمل وانى مش انسه روحت دكتوره تانيه عشان اتأكد من تشخيص دكتوره الاولى دكتوره قالتلى ان غشاء سليم وان فتحه ضيقه تشخيص دكتوره الاولى مخوفنى ان يحدث ذلك يوم زواج برجاء افادتى وشكرا
أهلاً بك
غالبا إذا تم إدخال الاصبع داخل فتحة المهبل مرة واحدة لا يسبب هذا اتساعه ، لكن إذا تم أكثر من مرة فهذا بالطبع قد يؤثر في الاتساع ، لذا قد تحتاجين لطبيبة ثالثة تقوم بالفحص و تحسم الأمر .. نتمنى لكم السلامة والعافية.