انا بنت استخدم الشفرات يعتبر كل ٣ ايام علي رجلي اول ما...

رقم الاستشارة الطبية: 97896
تاريخ الاستشارة: 8 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 74
زائر
انا بنت استخدم الشفرات يعتبر كل ٣ ايام علي رجلي اول ما شعر يبدأ يظهر كنت بستخدم الشفرة و قبل ما استخدم الشفرة فقط احط مياه علي رجلي قبل الاستخدام و فضلت علي موضوع دا فترة كبيرة لغايت ما ظهرت عندي حبوب حمراء مؤلمة اووي و بتوجعني جدا فسؤالي استخدم عليها مرهم اي و كيف أتعامل مع الحبوب دي و هل الموضوع ممكن يوصل لعملية جراحية ولا لا لاني قلقانة جدا و الحبوب مثل اللي في صورة و ممكن تكون كمان اكبر شوية و في رجلي الواحدة طالع حوالي ٤ حبوب و رجلي الثانية حبيتين فقط فأرجو الرد لاني قلقانة جدا من موضوع دا و حاليا انا موقفة استخدام اي شفرة علي رجلي تماما

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
الحالة النفسية
قلقانة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لم اشخص

المرفقات

  • Screenshot_20240108-015008_Google.jpg
    Screenshot_20240108-015008_Google.jpg
    406.9 KB · المشاهدات: 37

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الحبوب السوداء الموجودة بالجلد لديكي سببها توسع المسام بالاضافه للاحتكاك المتكرر الذي تسببت به الشفرات مما ادي الي نمو الشعر للداخل في طبقات الجلد التي توجد تحت الطبقه الخارجيه التي تسمي كيراتين
انتي محتاجه طبيب جلديه يتعامل مع هذه الحبوب ممكن يفتحها او يعمل تقشير
وممكن انتي تستخدمي كريم مثل adapalene مساء واتركيه علي الجلد حتي الصباح
واذا الحبوب ملتهبه ومؤلمه وبها صديد استعملي كريم كلنداميسين ٣ مرات يوميا