حامل لكن كيس الحمل غير ظاهر في السونار

رقم الاستشارة الطبية: 53784
تاريخ الاستشارة: 7 يناير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 155
زائر
حامل بس كيس الحمل مش ظاهر ف السونار وعملت تحليل رقمى طلع ٦٦٦وبعدها بيومين ٩٣٤ هل كده الحمل طبيعى مع العلم اخر بريود بدأت ٢ديسمبر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الحمل طبيعي والنسبه طبيعيه وطالما تزداد نسبه bhcg في الدم فلا يوجد قلق وطالما لا ينزل عليك دم او الم في بطنك شديد فارتاحي وخدي الفوليك اسيد ولا تقلقي من شيء وان شاء الله كل اسبوعين تقدري تتابعي الى ان ترى الطبيبه كيس الحمل عندما يتم الحمل 45 يوم يعني بعد ان يستكمل الحمل ست اسابيع تقريبا وقتها ممكن رؤيه النبض في الجنين في السونار المهبلي