حامل في الشهر الرابع بتوأم كنت أشعر بحركة الجنين بالثالث اما الآن لا أشعر

رقم الاستشارة الطبية: 51471
تاريخ الاستشارة: 6 نوفمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 186
زائر
حامل في الشهر الرابع بتوأم..كنت أشعر بحركة الجنين بالثالث اما الآن لا أشعر...

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
حركه الجنين هي حركه تشعر بها الام الحامل وممكن تراها علي جلد بطنها وهي ركله لجدار الرحم بارجل الطفل غالبا تشعر بها الحامل بعد اتمام الشهر الرابع وممكن بعد كده كمان
تابعي حالتهم بالسونار في المواعيد المحددة وإذا طمانتك الطبيبه أن كل شيء تمام لا تبحثي عن الموضوع وانتظري تحسي الحركه لان التوام حجم الجنين بيكون اصغر من الطفل الواحد وبيكون طبعا أضعف