عوزه تشخيص مع علم روحت لدكتور وقالت فطريات تنيا قوبا...

رقم الاستشارة الطبية: 99020
تاريخ الاستشارة: 2 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 38
زائر
عوزه تشخيص مع علم روحت لدكتور وقالت فطريات تنيا قوبا ومعديه وقالت ع شعر بناى برضو وكتبت انتروكس وشاور جل دا شامبو ضد قشره ولامزيل بعد تلت ايام من علاج شعر بنتى وقع منو كتير بجدو ومش طايقه حد يلمسو روحت لدكتور تانى قالى نقص مناعه
وونقص كلسم وكتب نوع شامبو وقال ع تحليل اميبا طلع فى اميبا بس عوزه اعرف دا اى وامشي ع انو علاج مع علم ان بنتى كن فى دايره ف وشها زى دايره زى متكون لسعه ولاعه وكت انتشرت حطيت لها مرهم لاموفين مكنها ابيض بقت بقعه بيضه ودكتوره كت بتقول ال ف وشها هو نفس تشخيص ال ف شعرهم

مع العلم ابنى بيعانى من انيميا الفول وبنتى كويسه ف علاج ع حسب حاله هيكون مختلف

صور قبل علاج والتانيه ال فيها شعر خفيف بعد العلاج انا حاليا موقفه علاج ومش عارفه امشي مع مين حد جلديه مختص يفدنى ضرورى

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول

المرفقات

  • Screenshot_٢٠٢٤٠٢٢٥_١٣٠١١٩_Messenger.jpg
    Screenshot_٢٠٢٤٠٢٢٥_١٣٠١١٩_Messenger.jpg
    892.7 KB · المشاهدات: 16

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذه فعلا تنيا الراس tinea capitis
وهي عدوي فطريه بتصيب الجلد والشعر وبتنتشر في الجسم والعدوي بالملامسه وبمشاركه الملابس والمناشف والفرش
والحقيقه حاله اولادك محتاجه مضاد فطريات فموي يسمي griseofulvin شراب
بالاضافه لدهان الراس وشامبو نيزورال
استشيري طبيب امراض الدم في حاله انميا الفول وهل هذا الدواء امان ولا يسبب تكسير دم ام لا